Privatumo Politika

Kas mes esame

Vilniaus Salsos Festivalis yra tarptautinis Salsos šokio renginys, organizuojamas kiekvieną gegužę nuo 2007-ųjų metų.

Kokią informaciją mes renkame?

Galime rinkti, saugoti ir naudoti šių tipų informaciją:
• informaciją apie jus šioje svetainėje ir svetainę, kurioje lankotės ir kaip naudojatės svetaine (įskaitant jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, pagal kurį taikote, ilgį lankymosi laikas ir peržiūrėtų puslapių skaičius);
• informaciją, kurią pateikiate mums, norėdami užsiprenumeruoti mūsų svetainės paslaugas, pranešimus el. paštu ir (arba) naujienlaiškius;
• bet kokią kitą informaciją, kurią pasirinksite mums siųsti.

Komentarai

Kai lankytojai komentuoja svetainę, renkame duomenis, rodomus komentarų formoje, taip pat lankytojo IP adresą ir naršyklės naudotojo priemonės eilutę, kad būtų lengviau aptikti šlamštą

Anoniminė eilutė, sukurta iš jūsų el. pašto adreso (taip pat vadinama maiša), gali būti pateikta „Gravatar“ paslaugai, kad būtų galima patikrinti, ar ją naudojate. Su Gravatar paslaugos privatumo politika galite susipažinti čia: https://automattic.com/privacy/. Patvirtinus jūsų komentarą, jūsų profilio nuotrauka bus matoma viešai komentaro kontekste.

Media

Jei įkeliate vaizdus į svetainę, neturėtumėte įkelti vaizdų su įterptais vietos duomenimis (EXIF GPS). Svetainės lankytojai gali atsisiųsti ir išgauti bet kokius vietos duomenis iš svetainėje esančių vaizdų.

Kontaktų formos

Jūsų asmens duomenys mums tampa prieinami, kai juos mums pateikiate:
-užpildydami registracijos duomenis;
-pirkdami prekes/ paslaugas mūsų svetainėje;
-palikdami komentarus svetainėje;
-susisekdami su mumis el.paštu, telefonu ar kitais būdais.

Slapukai

Jei paliksite komentarą mūsų svetainėje, galite pasirinkti išsaugoti savo vardą, el. pašto adresą ir svetainę slapukuose. Tai yra jūsų patogumui, kad jums nereikėtų dar kartą pildyti savo duomenų, kai paliekate kitą komentarą. Šie slapukai galios vienerius metus.

Jei apsilankysite mūsų prisijungimo puslapyje, mes nustatysime laikiną slapuką, kad nustatytų, ar jūsų naršyklė priima slapukus. Šiame slapuke nėra asmeninių duomenų ir jis pašalinamas, kai uždarote naršyklę.

Kai prisijungsite, mes taip pat nustatysime kelis slapukus, kad išsaugotume prisijungimo informaciją ir ekrano rodymo parinktis. Prisijungimo slapukai galioja dvi dienas, o ekrano parinkčių slapukai – metus. Jei pasirinksite „Prisiminti mane“, jūsų prisijungimo duomenys išliks dvi savaites. Jei atsijungsite nuo savo paskyros,prisijungimo slapukai bus pašalinti. 

Jei redaguosite ar paskelbsite straipsnį, jūsų naršyklėje bus išsaugotas papildomas slapukas. Šis slapukas neapima asmeninių duomenų ir tiesiog nurodo ką tik redaguoto straipsnio įrašo ID. Slapukas galioja 1 dieną. 

Turinys įterptas iš kitų svetainių

Šios svetainės straipsniuose gali būti įterpto turinio (pvz., vaizdo įrašų, vaizdų, straipsnių ir kt.). Iš kitų svetainių įterptas turinys veikia taip pat, lyg lankytojas lankytųsi toje svetainėje.

Šios svetainės gali rinkti duomenis apie jus, naudoti slapukus, įterpti papildomą trečiųjų šalių stebėjimą ir stebėti jūsų sąveiką su tuo įterptu turiniu, įskaitant sąveikos su įterptu turiniu stebėjimą, jei turite paskyrą ir esate prisijungę prie tos svetainės.

Duomenų saugojimo trukmė

Jei palikPalikus komentarą jis ir jo metaduomenys bus saugomi neribotą laiką. Tokiu būdu vėliau palikti komentarai gali būti atpažinti ir patvirtinti automatiškai, nelaikant jų moderavimo eilėje.

Vartotojams, kurieJeigu vartotojas užsiregistruoja mūsų svetainėje, informacija, pateikiame vartotojo profilyje taip pat yra saugoma. Visi vartotojai gali bet kada matyti, redaguoti arba ištrinti savo asmeninę informaciją, išskyrus vartotojo vardą. Svetainės administratoriai gali ir matyti, ir redaguoti visą informaciją. 

Teisė valdyti savo duomenis

Jei turite paskyrą šioje svetainėje arba palikote komentarų, galite prašyti gauti eksportuotą mūsų turimų asmens duomenų failą, įskaitant visus duomenis, kuriuos mums pateikėte. Taip pat galite prašyti, kad ištrintume visus turimus asmeninius duomenis apie jus. Ši sąlyga netaikoma duomenims, kurie turi būti saugomi vadovaujantis administraciniais, teisiniais ar saugumo reikalavimais.

Jūsų kontaktinė informacija

Jūs esate atsakingi už pateiktos informacijos tikslumą, teisingumą ir išsamumą. Pasikeitus Jūsų pateiktiems duomenims, Jūs turite nedelsdami informuoti apie pasikeitimus. Mes nebūsime atsakingi už žalą, patirtą dėl neteisingos ar neišsamios asmeninės informacijos, kurią mums pateikėte, arba tais atvejais, kada nepranešėte mums apie informacijos pasikeitimą.

Kaip mes apsaugome jūsų duomenis

Mes nesidaliname jūsų asmens duomenimis su jokiomis trečiosiomis šalimis, išskyrus šioje politikoje numatytus atvejus. Bendrovė taiko tinkamas organizacines ir technines duomenų saugumo priemones, užtikrinančias asmens duomenų apsaugą, įskaitant apsaugą nuo neteisėto tvarkymo, atsitiktinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo. Jūsų asmens duomenys bus tvarkomi laikantis Bendrojo duomenų apsaugos reglamento, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų teisės aktų nustatytų reikalavimų. Bendrovė įsipareigoja reguliariai stebėti, vertinti ir atnaujinti savo valdiklius bei atitinkamai atnaujinti savo privatumo politiką.

Mūsų kontaktinė informacija

Kontaktinė įmonės informacija: įmonės kodas 300636688, Lentvario g. 7A, Vilnius, info@salsasisters.lt, +37068278474.

Jei Jums kiltų kokių nors klausimų, susijusių su šios privatumo politikos sąlygomis, maloniai prašome siųsti užklausą atsakingam asmeniui: Ieva Dadurkaitė, direktorė, el. paštas: ieva@salsasisters.lt, tel. +370 682 78 474.

Taip pat, kilus ginčui, galite kreiptis į:
Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija
L. Sapiegos g. 17, Vilnius
Tel. (8 5) 271 28 04, (8 5) 279 1445
El. pastas ada@ada.lt
https://vdai.lrv.lt/